Ga naar de inhoud

Omvormers

Het kiezen van de juiste omvormer bij uw installatie is enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. 321Solar helpt u bij het maken van de juiste keuze. 321Solar werkt enkel samen met A-Merk omvormers zodat het zeker goed zit met de kwaliteit.

Een omvormer is een cruciaal onderdeel van elk zonne-energiesysteem, omdat het de gelijkstroom (DC) die door uw zonnepanelen wordt opgewekt omzet in wisselstroom (AC) die door uw huishoudelijke apparaten wordt gebruikt. Ontdek onze topmerken: Enphase, Growatt en Goodwe, bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en geavanceerde technologie.

Enphase Omvormers

Micro-omvormers voor Maximale Prestaties

Enphase staat bekend om zijn geavanceerde micro-omvormertechnologie, die elk zonnepaneel afzonderlijk optimaliseert voor maximale energieopbrengst en betrouwbaarheid.

 • IQ Series: De IQ7 en IQ8 micro-omvormers bieden een uitstekende efficiëntie van meer dan 96% en zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit en prestaties. Ze zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.
 • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Enphase micro-omvormers elimineren het risico van hoge gelijkspanningen op uw dak, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogt.
 • Enphase Enlighten™ Monitoring: Deze geavanceerde monitoringapp geeft u volledige controle en inzicht in uw energieopbrengst en systeemstatus, altijd en overal.

Growatt Omvormers

Betaalbare Kwaliteit en Gebruiksvriendelijke Technologie

Growatt is een toonaangevende fabrikant van betaalbare en betrouwbare omvormers, geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

 • MIN Series: Deze omvormers, met een vermogen van 2.5kW tot 6kW, bieden een hoge efficiëntie tot 98,4% en zijn ideaal voor residentiële systemen. Ze zijn compact en licht, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn.
 • MID Series: Voor grotere residentiële en commerciële installaties biedt de MID-serie vermogens van 17kW tot 20kW, met een efficiëntie van 98,8% en geavanceerde functies zoals 2 MPPT’s (Maximum Power Point Tracking).
 • Smart Monitoring: Met de Growatt Shine-app kunt u uw energieopbrengst en systeemstatus eenvoudig monitoren en beheren.

Goodwe Omvormers

Geavanceerde Technologie en Krachtige Prestaties

Goodwe biedt een breed scala aan omvormers die bekend staan om hun geavanceerde technologie en krachtige prestaties.

 • DNS Series: Deze omvormers, met een vermogen van 3kW tot 6kW, zijn ideaal voor residentiële toepassingen. Ze bieden een efficiëntie tot 98,6% en een strak, compact ontwerp.
 • SDT G2 Series: Voor commerciële en grotere residentiële systemen biedt de SDT G2-serie vermogens van 17kW tot 25kW, met een hoge efficiëntie en meerdere MPPT’s voor optimale energieopbrengst.
 • SEMS Portal: Goodwe’s geavanceerde monitoringplatform geeft u gedetailleerde inzichten in uw energieopbrengst en systeemstatus, waardoor u uw energiebeheer kunt optimaliseren.

Waarom Kiezen voor Omvormers van 321Solar B.V.?

 • Hoge Efficiëntie: Onze omvormers bieden een uitstekende efficiëntie, waardoor u meer energie uit uw zonnepanelen haalt.
 • Betrouwbaarheid: Onze topmerken staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, wat zorgt voor een lange levensduur van uw zonne-energiesysteem.
 • Geavanceerde Monitoring: Met onze monitoringoplossingen heeft u altijd inzicht in uw energieopbrengst en systeemstatus.

Contacteer Ons

Bij 321Solar B.V. helpen we u graag bij het kiezen van de juiste omvormer voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie en ontdek hoe onze oplossingen u kunnen helpen om uw energiebeheer te optimaliseren.

Contactgegevens: