Meteen naar de inhoud

321Solar kijkt naar het totaalplaatje

Het kan erg lastig zijn om een goed beeld te krijgen van wat in uw situatie mogelijk is.

Wat zijn de kosten voor de aanschaf van zonnepanelen?

Hoeveel ga ik besparen door zonnepanelen?

Wat is de terugverdientijd voor zonnepanelen?

Dit zijn allemaal vraagstukken die lastig te beantwoorden zijn zonder een expert in te schakelen. Daar komt nog bij kijken dat er momenteel zoveel vraag naar zonnepanelen is dat veel installateurs, als ze al een reactie geven, lange wachttijden hanteren. Dit kan soms wel tot 12 maanden duren.

321Solar.nl heeft hiervoor de oplossing, door goede relaties met grote leveranciers en een strakke planning van onze monteurs kunnen de zonnepanelen al binnen 6-8 weken geïnstalleerd worden op uw woning. Wij noemen dat Bliksemsnelle Service.

321Solar.nl werkt enkel samen met A-Merken, zo weten we zeker dat het goed zit met de kwaliteit. Ook de prijs speelt natuurlijk een belangrijke rol in het doen van een goed aanbod, wij scannen de markt constant op deze belangrijke factoren en kunnen daarom altijd een zeer scherp aanbod doen.

Om zeker te zijn van een zonnepanelen installatie die bij u past plannen we eerst geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan huis in. De adviseur kijkt samen met u naar de mogelijkheden en doet u vervolgens een aanbieding op maat zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Dit adviesgesprek is uiteraard geheel kosteloos en kunt u middels de knop hieronder aanvragen.