Ga naar de inhoud
Home » Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met de opkomst van duurzame energiebronnen wordt het steeds belangrijker om energie op een slimme en betrouwbare manier op te slaan. Onze thuisbatterijen bieden u de mogelijkheid om uw eigen opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer u dat nodig heeft, waardoor u onafhankelijker wordt van het elektriciteitsnet en uw energierekening verlaagt. Ontdek onze topmerken: Enphase, Goodwe en Growatt.

Enphase Thuisbatterijen

Innovatieve technologie en ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Enphase staat bekend om zijn micro-omvormertechnologie, en hun thuisbatterijen zijn een verlengstuk van deze innovatie. Met een modulair ontwerp kunt u uw energieopslagsysteem eenvoudig uitbreiden naarmate uw energiebehoeften groeien.

 • Encharge 3™ en Encharge 10™: Deze batterijen bieden respectievelijk 3,4 kWh en 10,1 kWh bruikbare capaciteit. Ze zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit en kunnen naadloos geïntegreerd worden met Enphase-micro-omvormers.
 • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Enphase-batterijen gebruiken lithium-ijzerfosfaat (LFP) chemie, wat zorgt voor een langere levensduur en verhoogde veiligheid.
 • Monitoring en Controle: Met de Enphase Enlighten-app heeft u volledige controle en inzicht in uw energieverbruik en opslag, altijd en overal.

Goodwe Thuisbatterijen

Krachtige prestaties en slimme oplossingen

Goodwe biedt een breed scala aan thuisbatterijen die bekend staan om hun efficiënte prestaties en geavanceerde functies. Deze batterijen zijn ontworpen om uw energiebeheer te optimaliseren en uw huis van betrouwbare stroom te voorzien.

 • Lynx Home Series: Beschikbaar in verschillende capaciteiten, variërend van 5,4 kWh tot 9,6 kWh, waardoor er een passende oplossing is voor elk huishouden.
 • Hybride Inverters: Goodwe’s hybride omvormers werken naadloos samen met hun batterijen, wat zorgt voor een geoptimaliseerd energiebeheer en verbeterde energie-efficiëntie.
 • Slimme Energiebeheer: Met de Goodwe SEMS Portal kunt u uw energieverbruik en -opslag in real-time monitoren en beheren.

Growatt Thuisbatterijen

Betaalbare kwaliteit en gebruiksvriendelijke technologie

Growatt is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen en energieopslagsystemen. Hun thuisbatterijen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksvriendelijke technologie.

 • Growatt ARK Serie: Deze modulaire batterijen bieden flexibiliteit met capaciteiten van 2,56 kWh per module, waardoor u eenvoudig kunt opschalen naar een groter systeem indien nodig.
 • Efficiëntie en Duurzaamheid: Growatt batterijen maken gebruik van geavanceerde batterijbeheer systemen (BMS) om een lange levensduur en optimale prestaties te garanderen.
 • Gebruiksvriendelijke Interface: Met de Growatt Shine-app kunt u uw energieopslag eenvoudig beheren en bewaken, wat zorgt voor een probleemloze gebruikerservaring.

Waarom Kiezen voor Thuisbatterijen?

 • Energiebesparing: Verminder uw energierekening door opgeslagen energie te gebruiken tijdens piekuren wanneer de energietarieven hoger zijn.
 • Onafhankelijkheid: Wees minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en bescherm uw huis tegen stroomuitval.
 • Duurzaamheid: Draag bij aan een groenere toekomst door uw eigen duurzame energie op te slaan en te gebruiken.

Contacteer Ons

Bij 321Solar B.V. helpen we u graag bij het kiezen van de juiste thuisbatterij voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie en ontdek hoe onze oplossingen u kunnen helpen om uw energiebeheer te optimaliseren.

Contactgegevens: