Ga naar de inhoud
Home » Veelgestelde Vragen over Zonnepanelen, Omvormers en Thuisbatterijen

Veelgestelde Vragen over Zonnepanelen, Omvormers en Thuisbatterijen

Welkom bij de FAQ-pagina van 321Solar B.V. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen over onze zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen. Of u nu een nieuwe klant bent of al zonnepanelen heeft, deze pagina biedt nuttige informatie over onze producten en diensten.

Zonnepanelen

1. Welke merken zonnepanelen biedt 321Solar B.V. aan?

Wij bieden zonnepanelen van de merken Jinko en Aiko aan. Beide merken staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties.

2. Wat zijn de voordelen van Jinko zonnepanelen?

Jinko zonnepanelen zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en duurzaamheid. Enkele populaire series zijn de Tiger Pro Series en de Cheetah Series. Jinko biedt ook bifaciale modules die energie opvangen van beide zijden van het paneel, wat resulteert in een hogere energieopbrengst.

3. Wat zijn de kenmerken van Aiko zonnepanelen?

Aiko zonnepanelen zijn bekend om hun geavanceerde technologieën, zoals de ABC (All Back Contact) Series en de PERC (Passivated Emitter Rear Cell) Series. Aiko biedt ook dubbelzijdige modules voor een hogere energieopbrengst.

4. Waarom zou ik kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen verlagen uw energierekening, verminderen uw afhankelijkheid van energieleveranciers en dragen bij aan een groenere toekomst door uw CO2-uitstoot te verminderen.

Omvormers

5. Welke merken omvormers biedt 321Solar B.V. aan?

Wij bieden omvormers van de merken Enphase, Growatt en Goodwe aan. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en geavanceerde technologie.

6. Wat maakt Enphase omvormers uniek?

Enphase is bekend om zijn micro-omvormertechnologie, die elk zonnepaneel afzonderlijk optimaliseert. Dit verhoogt de energieopbrengst en zorgt voor maximale prestaties en veiligheid. Enphase omvormers zijn ook compatibel met de Enphase Enlighten™ monitoringapp.

7. Wat zijn de voordelen van Growatt omvormers?

Growatt omvormers zijn betaalbaar, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Enkele populaire series zijn de MIN Series voor residentiële systemen en de MID Series voor grotere installaties. Growatt biedt ook de Shine-app voor eenvoudig energiebeheer.

8. Wat onderscheidt Goodwe omvormers?

Goodwe omvormers bieden geavanceerde technologie en krachtige prestaties. De DNS Series is ideaal voor residentiële toepassingen, terwijl de SDT G2 Series geschikt is voor commerciële systemen. Goodwe’s SEMS Portal biedt gedetailleerde monitoring en beheer van uw energieopbrengst.

Thuisbatterijen

9. Wat zijn thuisbatterijen en hoe werken ze?

Thuisbatterijen slaan overtollige energie op die door uw zonnepanelen wordt opgewekt. Deze opgeslagen energie kan later worden gebruikt, bijvoorbeeld ‘s avonds of tijdens stroomuitval. Dit maximaliseert uw zelfvoorzieningsgraad en vermindert uw afhankelijkheid van het energienet.

10. Waarom zou ik een thuisbatterij aanschaffen?

Een thuisbatterij biedt verschillende voordelen:

  • Optimalisatie van eigen energiegebruik: U kunt de opgewekte zonne-energie opslaan en gebruiken wanneer dat nodig is.
  • Voorkom terugleverkosten: Door energie op te slaan in plaats van terug te leveren, vermijdt u de kosten die energieleveranciers kunnen rekenen voor het terugleveren van stroom.
  • Bescherming tegen stroomuitval: Thuisbatterijen voorzien uw huis van stroom tijdens stroomuitval.
  • Financiële voordelen: Door de afbouw van de salderingsregeling wordt direct eigen verbruik steeds waardevoller.

11. Hoeveel energie kan een thuisbatterij opslaan?

De opslagcapaciteit van thuisbatterijen varieert per model en merk. Wij bieden verschillende opties aan, afhankelijk van uw energiebehoeften en het aantal zonnepanelen dat u heeft.

12. Zijn er subsidies beschikbaar voor de aanschaf van thuisbatterijen?

Ja, de overheid biedt verschillende subsidies en fiscale voordelen om de aanschaf van duurzame energietechnologieën zoals thuisbatterijen te stimuleren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de actuele subsidies.

Algemeen

13. Hoe kies ik de juiste zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen voor mijn behoeften?

Bij 321Solar B.V. helpen we u graag bij het kiezen van de juiste zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen op basis van uw specifieke behoeften en omstandigheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie.

14. Biedt 321Solar B.V. persoonlijke service?

Ja, wij bieden persoonlijke service van A tot Z. Van het eerste adviesgesprek tot de installatie en nazorg, ons team staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces.

15. Wat is jullie levertijd?

De levertijd tot aan installatie bedraagt doorgaans 4-6 weken. We streven ernaar om uw installatie zo snel mogelijk te leveren en houden u op de hoogte van de voortgang.

16. Hoe kan ik contact opnemen met 321Solar B.V.?

U kunt ons bereiken via de volgende contactgegevens:

Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!