Meteen naar de inhoud

Zonnepanelen

321Solar vindt kwaliteit een ontzettend belangrijk aspect van het totaalplaatje. Om deze reden worden alleen zonnepanelen aangeboden van TIER-1 fabrikanten met uitstekende kwaliteit en goede garanties. Lees hieronder meer over de merken waar wij mee werken.

We kennen het land Taiwan van merken als ACER, ASUS, GIANT en MSI. Taiwan staat daarnaast bekend om het maken van chips voor verschillende branches zoals de computer en auto-industrie. Ook op het gebied van zonnepanelen speelt Taiwan een belangrijke rol. Zo ook met het zonnepanelen merk URE. United Renewable Energy, LLC is ontstaan uit een fusie van 3 grote zonnepanelen fabrikanten uit Taiwan. De zonnepanelen van URE staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en de uitmuntende prestaties bij diffuus licht. Dit maakt dat de zonnepanelen snel toenemen in populariteit. URE is een TIER-1 fabrikant, dat wilt zeggen dat de fabriek bij de 2% grootste fabrikanten ter wereld hoort en zijn zaakjes goed op orde heeft.

Jinko Solar Co., Ltd. (aangeduid als “JinkoSolar”, aandelencode: 688223) is een wereldwijd gerenommeerd en zeer innovatief zonnetechnologiebedrijf. Het bedrijf omarmt de missie van “het veranderen van de energieportfolio en het nemen van verantwoordelijkheid voor het mogelijk maken van een duurzame toekomst” en positioneert zich strategisch in de kernsegmenten van de fotovoltaïsche industrieketen. Het richt zich op geïntegreerd onderzoek, ontwikkeling en productie van fotovoltaïsche producten, en biedt uitgebreide oplossingen voor schone energie, die toonaangevend zijn in de verkoop op de mondiale reguliere fotovoltaïsche markt. De producten van JinkoSolar bedienen meer dan 180 landen en regio’s over de hele wereld en bedienen meer dan 3.000 klanten. Het bedrijf handhaaft al enkele jaren zijn positie als wereldleider op het gebied van moduleverzendingen. Vanaf de eerste helft van 2023 hebben de cumulatieve moduleverzendingen van het bedrijf de 165 GW overschreden. Het bedrijf is opinieleider in de sector op het gebied van verschillende internationale raamwerken, waaronder B20, en sloot zich in 2019 aan bij het groene initiatief RE100. JinkoSolar was een pionier op het gebied van de “verticale integratie”-capaciteit van de productie van siliciumwafels en cellen tot modules in de industrie. Het bezit 14 geglobaliseerde productiebases in China, Maleisië, Vietnam en de Verenigde Staten. Tegen eind 2023 zal de productiecapaciteit van monokristallijne siliciumwafels, cellen en modules respectievelijk 85GW, 90GW en 110GW bereiken, waarvan de productiecapaciteit van het N-type meer dan 75% zal uitmaken, en de productiecapaciteit van het N-type. leidt de sector. Met een personeelsbestand van meer dan 2.000 onderzoeks- en ontwikkelingsprofessionals heeft JinkoSolar talloze onderscheidingen verdiend, waaronder “National Enterprise Technology Center”, “National Technological Innovation Demonstration Enterprise” en “Manufacturing Single Champion Enterprise”. Het bedrijf heeft een leidende rol gespeeld bij het vaststellen van meerdere internationale en binnenlandse industriestandaarden, zoals IEC, en heeft de gediversifieerde toepassingsscenario’s van fotovoltaïsche technologie voortdurend uitgebreid. Het ontwikkelt actief de integratie van fotovoltaïsche gebouwen, fotovoltaïsche waterstofproductie en energieopslagsystemen en streeft naar het creëren van een schoon energie-ecosysteem. Jinko Solar werd in 2022 genoteerd aan het STAR Board van de Shanghai Stock Exchange, en JinkoSolar Holding Co., Ltd., de indirect controlerende aandeelhouder, werd in 2010 genoteerd aan de New York Stock Exchange.

Voordat hij Solar Hero oprichtte, werkte oprichter Thomas Heinfart in Noord-Amerika en Canada voor grote bedrijven, waar ook energie-efficiëntieproducten in een netwerk worden verkocht. (Just Energy Corp. National Home Services Ltd.) Op jonge leeftijd begreep hij dat het gebruik van de juiste technologieën de kosten van het onderhoud van een eengezinswoning tot een minimum kan beperken. Hij heeft diverse patenten op het gebied van duurzame energie, b.v. het drijvende zonnepaneel dat in 2019 de EON Energy Oscar won (Energy Globe Award). Hij weet dat de officieel genoteerde gas- en oliereserves van de aarde voldoende zijn voor 50 tot 60 jaar, dus zelfs in ons leven moeten we naar de energieneutrale staat komen. We moeten met alle bestaande methoden overgaan op zonne-energie. Nu kunnen we beslissen, maar we zullen binnenkort geen keuze meer hebben.