Meteen naar de inhoud

Zonnepanelen

321Solar vindt kwaliteit een ontzettend belangrijk aspect van het totaalplaatje. Om deze reden worden alleen zonnepanelen aangeboden van TIER-1 fabrikanten met uitstekende kwaliteit en goede garanties. Lees hieronder meer over de merken waar wij mee werken.

Denim houdt het simpel. Met betrouwbare producten van hoge kwaliteit. En altijd en overal in gewonemensentaal. Zodat solar voor iedereen begrijpelijk én toegankelijk is. Denim is een Nederlands zonnepanelen merk met uitstekende kwaliteit zonnepanelen. Met mooie Full Black zonnepanelen van Denim met 25 jaar product garantie bent u verzekerd van een top installatie op uw woning.

We kennen het land Taiwan van merken als ACER, ASUS, GIANT en MSI. Taiwan staat daarnaast bekend om het maken van chips voor verschillende branches zoals de computer en auto-industrie. Ook op het gebied van zonnepanelen speelt Taiwan een belangrijke rol. Zo ook met het zonnepanelen merk URE. URE is ontstaan uit een fusie van 3 grote zonnepanelen fabrikanten uit Taiwan. De zonnepanelen van URE staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en de uitmuntende prestaties bij diffuus licht. Dit maakt dat de zonnepanelen snel toenemen in populariteit. URE is een TIER-1 fabrikant, dat wilt zeggen dat de fabriek bij de 2% grootste fabrikanten ter wereld hoort en zijn zaakjes goed op orde heeft.

Risen Energy is een tier 1 zonnepanelenfabrikant met een lange historie. Het bedrijf is opgericht in 1986 en is een van de pioniers in de zonne-industrie. Risen staat bekend om de levering van kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van zonne-energie. De volledig verticaal geïntegreerde top 5 fabrikant beheerst de gehele productieketen, van wafers tot modules. Risen Energy is een echte voorloper op het gebied van R&D. Hierdoor zijn ze in staat zowel high-end project-specifieke zonnepanelen te bieden als standaard panelen voor residentiële toepassing.