Ga naar de inhoud

Zonnepanelen

321Solar vindt kwaliteit een ontzettend belangrijk aspect van het totaalplaatje. Om deze reden worden alleen zonnepanelen aangeboden van TIER-1 fabrikanten met uitstekende kwaliteit en goede garanties. Lees hieronder meer over de merken waar wij mee werken.

Zonnepanelen zijn een uitstekende investering voor zowel uw portemonnee als het milieu. Met zonnepanelen kunt u uw eigen schone energie opwekken en uw energierekening verlagen. Ontdek onze topmerken: Jinko en Aiko, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Jinko Zonnepanelen

Innovatie en Betrouwbaarheid in Eén

Jinko Solar is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige zonnepanelen. Hun producten zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en duurzaamheid, waardoor u het meeste uit uw investering haalt.

  • Tiger Pro Series: Deze panelen bieden een vermogen tot 580W en een efficiëntie tot 21,6%. De Tiger Pro Series maakt gebruik van N-type TOPCon cellen, wat zorgt voor een hogere opbrengst en betere prestaties bij weinig licht.
  • Cheetah Series: Met een vermogen tot 400W en een efficiëntie tot 20,45% zijn deze panelen ideaal voor zowel residentiële als commerciële installaties. De Cheetah Series staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Bifacial Modules: Jinko biedt ook bifaciale zonnepanelen die energie opvangen van beide zijden van het paneel, wat zorgt voor een hogere totale energieopbrengst, vooral in omgevingen met reflecterende oppervlakken zoals zand of sneeuw.

Aiko Zonnepanelen

Geavanceerde Technologie voor Optimale Opbrengst

Aiko Solar is een innovatieve speler in de zonne-energiesector, bekend om hun geavanceerde technologieën en hoge efficiëntie. Hun zonnepanelen zijn ontworpen om de hoogste energieopbrengst te leveren, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

  • ABC (All Back Contact) Series: Deze panelen bieden een baanbrekende celarchitectuur die zorgt voor een hogere efficiëntie en betere prestaties bij schaduwrijke omstandigheden. Met een vermogen tot 600W en een efficiëntie tot 22%, zijn deze panelen ideaal voor grote installaties.
  • PERC (Passivated Emitter Rear Cell) Series: Aiko’s PERC zonnepanelen bieden een uitstekend rendement en betrouwbaarheid. Met vermogens tot 450W en een efficiëntie tot 20,7%, zijn deze panelen geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.
  • Dubbelzijdige Modules: Net als Jinko biedt Aiko dubbelzijdige zonnepanelen die energie van beide zijden van het paneel opvangen, wat resulteert in een hogere energieopbrengst en een snellere terugverdientijd.

Waarom Kiezen voor Zonnepanelen?

  • Kostenbesparing: Verlaag uw energierekening door uw eigen schone energie op te wekken.
  • Onafhankelijkheid: Wees minder afhankelijk van energieleveranciers en bescherm uzelf tegen stijgende energiekosten.
  • Duurzaamheid: Draag bij aan een groenere toekomst door uw CO2-uitstoot te verminderen en duurzame energie te gebruiken.

Contacteer Ons

Bij 321Solar B.V. helpen we u graag bij het kiezen van de juiste zonnepanelen voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie en ontdek hoe onze oplossingen u kunnen helpen om uw energiebeheer te optimaliseren.

Contactgegevens: